miércoles, septiembre 06, 2006

La gran evasió....i alguna perversió del doctor


Hola companys,

Aquest és el nou blog que he decidit crear. Us preguntareu...Calia? La resposta és senzilla....NO.
Però hi han tantes coses que no fan falta i les fem. Com per exemple treure's la carrera de medicina, per acabar recomanant repòs i un anti-inflamatori. I a sobre sense esmentar cap marca, com si no tinguessim res més que fer que dedicar-nos a llegir els prospectes de tots els medicaments que tenim a casa. Que son moooolts. Per cert, és una obsesió meva o a tots quan us cau un medicament a les mans us sentiu obligats a llegir el prospecte? Bé de fet, també hem passa amb el dors del gel de bany, suavitzant, etc...

O treure’s la carrera d’enginyer per acabar fent tranvías que descarrilan. Per no parlar del que es dedica a fer calçotets. De petit sempre que li preguntaven que volia ser de gran, deia que calçoter. Que millor això que no pas ser un "calzonazos" com la majoria de vosaltres. O el que és més greu treure’s la carrera d’Història, que us ven juro que és molt aburrida, per després no saber contestar le preguntes d’història del trivial.

Deixant de banda això, he decidit crear aquest blog per intentar tenir una mica més de contacte del que tenim fins ara. Va ser molt maca la època del principi d'internet, quan a diari ens enviavem tonteries per mail.

Bé, això i que tinc molt temps lliure i internet a casa. Si Doctor INTERNET, allò que no fas servir mai a casa, però que utilitzes en frecuència al Ateneu o a la feina.

Intentaré anar actualitzant el blog, de la mateixa manera que m'agradaria que tots vosaltres comentessiu algo. Ja sé que tots aneu a tope de feina i tal.... però només és un minut.

Quan sapiga com funciona això aniré posant aquelles fotos que tant us agraden i d'aquesta manera els que no sabeu llegir almenys tindreu quelcom per evadirvos.

Fins ara.

16 comentarios:

Anónimo dijo...

per favor, no paralitzeu el blog amb els vostres missatges, d'un en un.
Al igual es tracta de "picar" a algú perquè contesti.
A veure...

Ja està; Lladó ets un capullo !! jejejeje

wasup dijo...

Si, es veritat. M'esteu perdent. Es veritat, ja no fumo.Es veritat, m'he abandonat a la beguda, però el que es fals es que he sigui igual la marca, que soc molt pijo, ehhh........

Anónimo dijo...

a quin punt hem arribat!!! el seguent es una web, sergi tu en saps fer i veig que de temps en tens.... vinga, animat que hi podem penjar fotos varies

Anónimo dijo...

geropa?
hauriem de començar a dir qui collons és cadascú, perquè sinó no anirem enlloc !!

Anónimo dijo...

Home !!
ja ha arribat en kiku i el seu festival de l'humor. ja ja ja ja ja !!! ja ja ja!!
Almenys contesta, cosa que d'altres, envien mails xorres i ara no tenen collons de posar res aquí.
Bé, centrant-nos en el problema d'en Vilixupito, sí sí, és veu que té un problema que se li "agarroten" les mans. M'explico, es veu que te la mà agarrotada de no obrir-la per deixar anar un puto euro !!
Català com ell sol, només espero que com a mínim avui penji l'estalada al balcó, per demostrar que és Català, Català.
I respecte a en kiku; com dirien els seguidors de Fernando Alonso ;
"Kiku, kiku, te admiramos !!"
Alonso (kiko): ¡NO NECESITO VUESTRA ADMIRACIÓN!

Anónimo dijo...

Bon dia a quasi tots. Us veig estressats, aquest que es fa dir mini me (vaja un nick més estúpid) només sap dir tonteries, crec que li convindria una mica de repòs i uns antiinflamatoris...
I al xaval kiku4, molt xerrar, però akí t'ho dic, si vols internet te'l poses tú!!
I nosaltres que ens pensàvem que en pru era l'únic que estava fatal del cap...
Ens fa falta una despedida per desfogar-nos i relaxar-nos.
A veure quí serà el següent?
Fins aviat.

wasup dijo...

Bueno, bueno, bueno....Veig que això s'anima i que a la vegada agafa un caire destructiu.
Aquest blog ha estat creat per fomentar el companyerisme i els bons modus i maneres......No cola,no?
Responent als atacs soferts en els vostres comentaris, us vull dir que com diu en Kiku. " No necesito vuestra admiracióm".
A part, jo no sé com hi ha gent que té els sants collons de provocar-me, quan tothom sap que tinc fotos mooolt compromesses. I ara això ja no és un mail, sino un blog penjat a internet. Es a dir una finestra al món. Un lloc on tothom pot accedir. Només fa falta escampar el link, i ja està.
Dime algo Vilas!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Parlant de despedides, la dels 30 anys d'en doc no la vam fer, podriem anar buscant un cap de setmana no? kiku, si vols internet pots venir a casa que tinc adsl.
ra ta ta ta ta

Anónimo dijo...

marc? ets tu lladonet?

wasup dijo...

Veig que us lieu molt amb els noms. No soc un entès, però crec que donar-se d'alta com va fer en Kiku no és tant dificil, bé si ho va fer en Kiku, SEGUR que no es tant difícil. Tots sabem que és futbolista!!!!

Dime algo Kiku!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Ale, més llenya al foc!!!
Entre el fumbolista que vol internet, el que es casarà i no vol despedida, el que no té feina i no s'aclara amb els noms i el que té moltes fotos, no sé pas com acabarem. Vaja idea la de'n pru al crear aquest blog... per cert, què és un blog? El blog, neix o es crea?. Hi ha logs mascles i femelles?...
Que no ens passi res...

Anónimo dijo...

Només és per comentar-ho:

Doc: no és que no m'aclareixi amb els noms, és qüestió de que aquí, tothom fot el pseudònim que li surt dels collons sense que el reconeguem, i per comentar-ho també.., fumbolista???? tants anys estudiant.
I per acabar (ho sento doc, t'ha tocat), us remeto a un video que podria ben bé representar el que li podria passar al nostre estimat Vilixupito com segueixi amb aquests comentaris:

http://www.controla-t.com/ver.php?id=114

Anónimo dijo...

em sembla que començeu a tenir problemes conyugals. Cert?

Anónimo dijo...

Responent al xaval anomenat kiku4, si vols ADSL te'l pots posar tranquilament, Jo no t'ho he prohibit pas, CAPULLO, espera que ho repeteixo, CAPULLO...
I pel que fa al gran creador d'aquest blog, no tinc paraules per expressar el que sento al veure la teva nova creació. Espero que no crei un precedent i si pillem, pillem tots. Si no, la cosa no té gràcia. Segueix així que al menys amb això es veu una mica de llum en el teu futur, xq, estimat company, tu tampoc triunfaràs al futbol ni de conya...
Apa xavals, a cascar-la.

Anónimo dijo...

VISCA LA COORDINACÓ I ELS CANVIS DEL MILK-CAFÈ !!!

Anónimo dijo...

per cert doctor... Recordes aquella Primitiva que varem tirar fa dos dissabtes, de la qual no hem sabut res més? Vols dir-nos si hem pillat, cabró ????

P.D: Segons el Gran Diccionari de la Llengua Catalana. CABRÓ = Marit que consent l'adulteri de la muller