martes, noviembre 28, 2006

EL SOPAR

Bona nit,

Avui m'ha trucat l'Andreu, si, si l'Andreu maguito Martí. Resulta que ve definitivament el dia 5 de desembre que cau en dimart ( Barça-Werder Bremen) i marxa el diumenge.
M'ha comentat lo de fer el sopar, ja sé que a alguns no us anirà bé o senzillament la dona no us deixarà. No faré comentaris sobre això últim, però tots sabem de qui parlo quan dic això.

També es cert, que potser no hi ha gaire temps per organitzarlo. Déu va crear el món en 6 ò 7 dies ( no vaig anar a classe aquell dia) i nosaltres no som capaços de organitzar un sopar en 10.

Bé, i en definitiva que organitzo un sopar per l'Andreu aquell divendres o dissabte. El dia és igual, encara que potser seria millor un divendres............bé, és igual......el dia que us dongui la gana.

Aquest sopar, és un sopar de machitos ( Vilas si viols tú també pots venir) i la gracia és que ens ajuntessim com més millor. Què vull dir amb això. Doncs que estem convocats tots els amics de sempre, els de futbol i també el doctor.

I per finalitzar i com que sé que sou tots uns calçaces, us adjunto l'autorització que heu de presentar a la dona. Més fàcil no ho puc posar.

P.D.: Be whisky my friend

11 comentarios:

Anónimo dijo...

SÓC GENERAL CASTER, JO PREFEREIXO DIVENDRES, DE FET SI FOS DISSABTE NO PODRIA ANAR.

Anónimo dijo...

BONES, PRIMER DE TOT,INFORMAR QUE A CASA MEVA JA NO MANO NI JO, N'HI LA MEVA DONA, SINO LA MEVA FUTURA FILLA, JA LI COMENTARÉ A ELLA QUE ES PORTI BÉ I QUE DEIXI SORTIR AL SEU PARE, PD: A MI TB EM VA MILLOR UN DIVENDRES CIAU

FERRAN dijo...

PER SI NO HO HAVIEU AVERIGUAT ERA JO EL D'ABANS, QUE ENCARA NO HE APRÉS COM COLLONS FUNCIONA AIXÒ!!!

mini me dijo...

Buenas,
Bé jo ja he demanat permís a la dona, però no em vol signar el document (normal, treballant en assegurances no es fia de mi i de la lletra petita...)
En principi i si no estem fora de pont, vindré al sopar.

mini me dijo...

De totes maneres em mola el rotllo telegrama d'en Xevi Codina:´

"SÓC GENERAL CASTER, JO PREFEREIXO DIVENDRES, DE FET SI FOS DISSABTE NO PODRIA ANAR"

Senzillament és el puto amo!!!

Doc dijo...

Encara que sigui de machitos i per gent del futbol, ja que en Pru m'ha convidat potser que pugui venir però encara no està segur, ja us ho confirmaré, o no.

abelardo dijo...

Güenas, a mí, la dona em dona permís pel divendres, però clar, li he hagut de signar l'autorització aquesta que s'ha currat l'Ezkerro, així que sortiré però fent bondat...

Anónimo dijo...

si no molesto i ja que ningu m'ha convidat vindre per controlar el doctor. kiku.

Ezquerro dijo...

Com que ningú t'ha convidat?????????
Els jugones sempre estan convidats, per això l'Abelardo vindrà.

Quina sortida de pilota dóna l'Abelardo a l'equip, increible!!!!!!

Per cert, per majoria, el sopar es farà el divendres.

Be güisky my friend!!!!

doc overmars dijo...

si l'abelardo, l'ezquerro i l'infiltrat jugón venen, potser que jo també m'apunti definitivament...

mini me dijo...

No doc no!! no ens vulguis vendre una moto que no et comprem !! Si vens, és perquè en kiku "jugón", no et podrà fer el sopar ja que ell sí que vindrà per tant, no et comprem la moto...

By: La banda és meva "coll"

PD:Com diria en General Caster: Hola, suposo vindré sopar divendres. Si és dissabte, no. Apa nois, passar bon cap setmana tots (punt)