lunes, enero 22, 2007

LA GRAN EVASIÓ

Hola a tothom ( a tu també Vilas),

Com molts sabeu, La gran evasió és un film bèlic, bé perquè ho entengui tothom........una película de guerra. Ho dic perquè gent com en Marc Coll es pensaven que el nom venia de Evasión en la granja.........sense comentaris.

Total que amb les fotos que tenia d'alguns de vosaltres he fet això, un trailer actualitzat de la peli aquesta.

Per cert, el trailer aquest per que quedi bé, ha d'anar acompanyat amb música, " polotant" seria bò que conectesiu els altaveus una mica alts ( tranquils, això no és cap putada de les meves ).

Doncs, això...............que el disfruteu.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

HOME, TOTS HEM QUEDAT MOLT BÉ PERO LA FOTO D'EN MINI ME COLL ES BRUTAL

Anónimo dijo...

Bé les produccions prunés, cada dia es superen més, per quant un llarg metratge. La veritat és que comparteixo amb l'antisistema que la foto d'en mini és brutal, ara que la alegria de la huerta ... tb té lo seu eh ... fins ara

wasup dijo...

Bueno bueno bueno......posats a parlar de les fotos dels altres, jo també vull destacar, la del soldat aprensiu................que també té lo seu, ehhhhh......

Anónimo dijo...

Simplement genial, he rigut molt. D'aquí a Hollywood. De les fotos, tenint en compte con surto jo, millor no faig comentaris.
PD: Força Milk-Cafè!!! No patiu, dissabte puc jugar i tornaran les victòries.

Anónimo dijo...

Mira Sergio, ve pensando lo que vas hacer con tu productora, vas a seguir haciendo videos de 60 segundos por el youtube? o vas hacer un producto profesional, con actores de verdad. piensa lo que te dice este jurado, sinó terminaras como roky drogado y borracho en un bar, contando que tenias un blog.

Anónimo dijo...

Cristobal no me jodas!!!!!!!!!

Por que Risto viene de Cristobal, no?????
Pues ya sabes antes que nada empieza por poner tu nombre, que de soplapollas comeojetes ya hay demasiados en este pais!!!!!!!