jueves, febrero 01, 2007

Grande Flavio




Hola,

Fa uns dies vaig rebre una foto del mític i famós Flavio Briatore. Quan la vaig rebre vaig tenir un conjunt de emocions contradictòries......el primer que vaig fer va ser riure, en un primer moment no el reconeixia, però és ell, no hi ha cap dubte......després hem va fer pena o vergonya aliena de com un tiu com ell podia arribar a aquest extrems, un tiu de la seva classe, amb calés que li surten per les orelles, i que s’havia de veure en aquella situació, davant d’un públic que no li perdonaria que , més que deixar-se fer una foto en tanga, el fet de portar-lo , i encara més, de portar-lo en tant poca dignitat. Que més que semblar un milionari sembla un tira cartes al més pur estil Rappel

Però després vaig pensar.........cony , es veritat, a aquest home li pesen els quilos i l’edat, però com més gran és i més gordo està , més jovenetes i més guapes son les models que es repassa. Total que abans de posar-vos a criticar com jo i riure-us d’aquest home primer mireu les nenes que s’ha repassat ( algun de vosaltres segur que també , però amb l’ajuda de la vostre millor amiga, la mà) i després opineu.

Grande Flavio



1 comentario:

Anónimo dijo...

Collons el que fan els diners, ja ho diuen que els diners no donen la felicitat, però crec que la compren .... si no la felicitat, la diversió. ( sempre parlant d'en flavio ehh )