martes, abril 10, 2007

El sopar ------episodi 0-------

Hola a tothom,

Estaria bé que la gent que vindrà el sopar, digues quelcom mitjançant el blog o el mail. La gent que no vindrà no cal, ja sabem tots pq no venen ( calçasses). A part de dir si veniu o no, estaria bé que diguéssiu, que heu fet o fareu a canvi de anar el sopar.

Es a dir, que faríem com el acudit que tant bé va explicar en Xevi Codina ( ets el meu ídol), que deia algo així ( ho sento no soc molt bo explicant acudits tot i tenir un mestre com en Xevi).

Son tres amics que estan pescant un diumenge al mati , i un diu, “sabeu que he tingut que fer per venir avui?” Doncs vaig haver de pintar tot el pis.
I el del costat diu; “doncs això no és res, jo ahir vaig haver de replantar el jardí i construir una barbacoa”…..
I el últim no deia res…..
I li pregunten, “i tu que vas haver de fer per venir a pescar?”
Això que respon, “Jo avui el matí m’he posat el despertador a les 6 del matí, i li he dit a la dona”, “ Nena, fotem un polvo o vaig a pescar” ……
i tots..., “ ostres i q t’ha dit??”
…doncs, que no hem deixes la canya!!


Doncs la idea es aquesta, per trencar el gel, us explicaré les que de moment m’han arribat.


El Prosikito Francesc, ha aconseguit el pase, anant a comprar a barcelona un dissabte a la tarda.........clar que si, amb dos collons!!! Però la cosa no acaba aquí...en Francesc, que és un tio en carrera, va dir saps que, li llençaré un cable al amic Serrano, i li diré que vingui amb la dona a comprar i així aconseguim el doble pase. Però clar, no va tenir en compte tots els factors............i en Serrano va fer un gran error.......després de tot un dia comprant a Barcelona, la dona no va comprar res i ell si. Resultat......en Serrano, s’ho haurà de treballar més per aconseguir el pase.
En Melenas Joanet, ha anat amb la dona i criatura a Andalucia a veure les processons . Tenint en compte que en Joanet és ateu, agnostic i el que faci falta, té un gran mèrit.
D’aquí també es pot deduir una formula matemàtica, que jo no treure al ser de lletres ( gran frase per cert.....si dius això quedes exempt de saber sumar i restar....i si dius que ets de números...tens llicencia per fer errades ortogràfiques i parlar malament....i si no tens estudis??.....això dona per un blog sencer) Total que el q es pot deduir, és que a més ingressos, més cost econòmic té el pase.

I jo, el diumenge vaig anar a veure Grease El Musical...........con us ho diria...........és com una peli porno,.....li sobren els diàlegs.......Per lo tant, tenint en compte que no m’agrada el teatre musical.....que no m’agrada Grease.....i que .............si nens si, i vaig anar amb els sogres.............tinc un pase per regalar..........Serrano truca’m i ho arreglem.

Un petó a tots

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Collons, si que arribeu a ser calçasses tots plegats! Jo vinc segur sense haver d'anar al teatre ni de compres. I menys de processons... Així doncs, apunteu-me.

Jordi

wasup dijo...

Grande Jordi . Ets el meu ídol també.

Però no t'enganyis.........almenys nosaltres som prou avispats, per adonar-nos de que hem fet alguna cosa a canvi. A saber que t'han fet fer a tu ,que no t'has adonat....

Sergi

Anónimo dijo...

Estimats companys!!!!

Sí, reconeixo que seguint l'estela d'en Tobillitos, em vaig atrevir a anar de compres a Barna amb la dona... I sí, vaig tenir l'atreviment de comprar 2 coses per mi i cap per ella.

Tot i això, no puc assegurar que vingui al sopar pq. a casa meva tenim la costum d'anar per setmanes i resulta que aquest divendres tinc sopar d'empresa. Com que no sé ni quin dia ni en quin estat arribaré, m'estimo més no adelantar aconteixements.

A més, a en Tobis i a mi s'ens ha girat feina pel Maig. Tenim una despedida de cap de setmana a Eivissa. Pq. s'enfaden tant les dones quan dius "M'en vaig a Eivissa amb uns companys"?

Sé que m'he allargat, però vull que tingueu una visió global sobre els efectes colaterals que podria desencadanar pendre una decisió precipitada.

Us mantindré informats. Equip: Us estimo!!!!!

Anónimo dijo...

Jo també vindré, xq després d'un esforç descomunal, he pogut canviar-me la guàrdia...
Per cert, Pru, tens una verborrea impressionant, a veure si deixes les drogues que t'estan arribant al cap...
PD: "el junco que crece junto al río es el que marca el camino de la libertad". Provervi txec.

wasup dijo...

Atenció, perque el Doctor Piset ( per lo de Dr.House....) ha promès a en Kiku netejar-li els calçotets a mà durant dos semanas a canvi de poder venir al sopar.
A saber lo que li ha promés o ha fet al seu cap de la feina, per no menjar-se una guardia........he dit menjar???, perdó volia deir tragar......bé, és igual......