lunes, abril 23, 2007

Sant Jordi


Hola a tothom,

Felicitats a tots els Jordis. No costa res queda bé amb els Jordis. De fet hem sembla que aquests i els Joans, son els únics que reben la meva felicitació el dia del seu Sant. Els que hem coneixeu, sabeu de sobres que sóc una miiiiiica despistat (frase que utilitza la gent que m’estima per no dir que no tinc memòria, degut segurament al meu flirteig amb el món de......) bé, no caldria especificar-ho tot, que com bé hem va dir en Joanet, haig de vigilar amb al que poso al blog, que després m’arrepentiré.....que això queda emmagatzemat a la xarxa pels segles dels segles, amén. Total que com que sóc incapaç de arxivar al meu disc dur els aniversaris i els sants de la gent, la Vanessa, hem va dir saps què Sergi, si tenim una nena, li posem Jana, que ve de Joan/a i si és nen Jordi, i així, si ets un mal pare, que no sigui per això.

Total, que avui m’he dit, saps que, avui felicitaràs als Jordis, i lo primer que m’ha vingut al cap, és en Rovira i en Font.............mmmmmmmmm.............i llavors he pensat, si tinc un nen, li posaré Joan.

A vosaltres no us pasa, que si coneixeu segons qui, el nom d’aquella persona queda inmediatament vetat. Jo en això, lògicament no hi havia pensat mai, però des de un temps ençà , m’he adonat, que no hi ha ningú pròxim a mi, que hagi posat Sergi al seu fill. I això que és un nom que ara està en alça.

Ja que i sóc, vull felicitar a en Xevi Codina, que tots sabem quan és el seu aniversari, perquè té la bónica costum de invitar a una cervesa a la parròquia. I també felicitar al Doctor Little House, també anomenat Vilas, que seria el pol oposat al Xevi. És a dir que, sabem que és el seu aniversari perquè 15 dies després en Xevi ens invita a una cervesa.

En fi, que aprofito per felicitar a tothom. A tu també Vilas.

1 comentario:

Anónimo dijo...

A mi també m'agradaria incloure en les felicitacions, a dues "persones". Una és en Pru, que tot just ara acaba de ser pare, i això sempre és un motiu d'alegria!!! Enhorabona als dos, millor dit als tres!!! Espero que tot us vagi molt bé d'ara endavant. També felicitar-t'he per el blog, s'ha de reconèixer que ens ajuda a passar el dia a tots, i també a estar comunicats entre nosaltres, que encara que amb alguns no ens veiem gaire, ens permet sapiguer com estem.
L'altre persona per agraïr la seva generositat, és en Serrano, que com que fa poc va ser el seu Sant, també va convidar a tot l'equip a fer un xupitos a l'Ugly, gent com tu que no troben a faltar 20€ per fer xupitos, sempre seran ben rebut en el Milk-Café!!! DRASDOBIA!!!