domingo, mayo 13, 2007

Herois

Hola a tothom,

Pels que som del Barça, avui és un dia fatídic, en el que engegaries a la merda aquesta colla a ganduls, que només saben que anar de putas ( aquests, però gratis ) i tocar-se els collons els dies de partit. I és més, et venen ganes de fer-se del espanyol i................és broma Dani, això mai ho fariem.
Però estarem al teu costat a la final, sobretot, quan us marquin a l’ultim minut després d’anar guanyant 1-3..............que es veu que és especialitat de la casa..........manda güevos!!!!!!
Però bueeeeeno no tot és el futbol, ara m’he aficionat a les series que fan a la tele ( així no penso amb la colla de fills de puta als que jo com molts altre socis els hi paguem les putes vacances de 365 dies..........) en fi, que he caigut en el vici de mirar totes les series que puc.
Dilluns toca mirar C.S.I. els dimarts House, el dimecres Herois, els dijous Anatomia de Grey i Prison Break i el divendres dia de descans. De totes aquestes series s’ha n’ha parlat molt i molt, però una d’elles, encara no és molt coneguda aquí, tot i que als EUA, és, diuen la més vista. ( Té collons, que no sé com s’ho fan, però totes les series que fan aquí, arriben sent les més vistes als EUA.......Igual que l’anunci aquell de un hyundai tot terreny, que s’anuncia com “ El todoterreno mas vendido de su categoria en Estados Unidos” i jo que hem pensava que el tot terreny ja era una categoria....ara resulta que dins els tot terrenys hi ha varies categories, i aquest hem sembla, és de la categoria dels que s’espatllen més.)
Total, que he quedat fascinat amb aquesta series que fan els dimecres a TV3 ( com que ja no fan champions........) i que es diu Herois. La sèrie, pels que no sabeu de que va, és bàsicament d’això de herois. Son un grup de persones aparentment normals que en un moment donat és donen compte de que tenen poders. Un d’ells té la capacitat de volar, l’altre dibuixa el futur, previ xute de heroïna (això no té tant de mèrit), un altre és immortal, i el seu cos es regenera a l’instant i finalment, el meu nou ídol, el Hiro Nakamura, un japonès flipat de la vida que és capaç de aturar el temps i teletransportarse a on ell desitja . Doncs bé, aquest dies a Barcelona, he descobert que el Hiro Nakamura en realitat treballa de cambrer en la cafeteria de la clínica i hem comenta que els dies del rodatge es teletransporta als estudis de los Angeles i despés torna a servir un cafès. Que com diu ell, els herois, en realitat son gent normal.
Total que pels incrèduls, aquí us adjunto una foto del Hiro i un servidor.

Un peto a tots.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

penso que parlo amb nom de tots quant et faig aquesta pregunta, que collons li vas dir aquest paio perque es fes dues fotografies amb tu ??? i aqui vas enredar pq et fes la fotografia ?? i si vas enredar a la vanessa, que li vas dir, ei vane que em vull fer una foto amb el xino/japo/coreà/vietnamita/ee.uu/ aquest ??impressionant !!!! clar que tb pot ser que ella tb sigui fan de herois i tots dos estigueu igual de flipats ! total volem respostes !!!

wasup dijo...

Eiii,

Molt fàcil Ferran. Li vaig dir a la Vanessa, !Mira!!! El Hiro Nakamura!!!!!! Fes-me una foto vaaaaaaaaa....vaaaaaa...
I ella hem va dir: " Carinyo si així ets feliç jo te la faig, però m'has de prometre que no deixaràs més la medicació"

El paio aquest encara esta flipant.

Anónimo dijo...

Es veu clarísim que el de la foto és en Francensc Tobillitos amb ulleres!!!!

Sergi, no ens manipulis més i deixa de trucar fotos del teu company de padel. No s'ho mereix!!!

Per cert, gran serie Herois. Has pensat de dedicar-hi un blog exclusiu?