jueves, junio 14, 2007

La final de copa del Milk-Café

Hola a tothom,

Us parla el pichichi de l’equip.............1...........2.........val, ja podeu parar de riure. Però el que si és cert, és que el nostre estimat i patit equip, disputarà aquest dissabte la fina de la copa ( a les 20h Rovira). La primera final que aquest equip disputa després de 14 anys d’existència. Potser és un títol menor. Però al cap i a la fi, un títol.

I com si es tractés de un partit del més alt nivell, us presento un petit recull de declaracions de membres destacats ( Vilas no pensis malament ) del equip del nostres cors, dies abans del gran partit.

Per començar tenim el nostre lateral esquerra titular ( som molt justos ), que no és altre que en Jordi “Precision” Font. Que va dir el següent; “ La clau del partit, estarà en no rifar la pilota i fer desplaçaments de pilota precisos”

En la mateixa línia defensiva, però a l’altra banda, tenim en Jose “ Kinki” Gutierrez.Que hem de dir d’aquest magnífic lateral........bueno que hem de dir........Ell dona la clau per controlar el partit. “ Debemos defender con uñas i dientes y si se pasan de listos, cuelgo a uno de ellos por lo güevos i punto”

Tancant el equip tenim el porter, En Marc, també anomenat “ El Gat” ( per la seva afició al Whisky ), que va dir ; “ Jo no vull dir res....”

A la mitja tenim dirigint com pot la batuta de l’equip, en Francesc “ Valdano” Jimenez. Com a bon futbolero que és, va fer la següent declaració; “ Futbol és futbol i que hem de dir si el futbol és així” ( sense comentaris)

Acompanyant a aquest per la banda dreta tenim el magnífic Marc “ Messi” Coll, que gracies a l’implant que porta a la cama dreta (pota de fusta) enganya a tots els defenses. Ell va dir el següent; “ Deixeu-me tota la banda per mi, que jo puc en tot i amb tots. Jo no hem canso mai” Grande Coll.

I de lo que hi ha davant, no fa falta ni parlar-ne, capaç de lo millor i ........bueno, capaç de lo pitjor
de lo pitjor.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic amb en Sergi "Gudy" Prunés; aquesta és LA FINAL, no podem deixar-nos perdre la mateixa, doncs, d'aquí 14 anys, segurmanet jugaré a petanca...

by pintatrinka

FERRAN dijo...

Ostres!!.... una final!! .... qui hi hauria dit de vosaltres!! .... després de tants anys!! ... el que haguessiu pogut ser!!! si en la vostre adolescència, no haguèssiu caigut a les drogues dures!!! ja faria temps que haguessin caigut copes i finals. però bé, mai és tard, sort!!!

antisistema dijo...

Contra qui jugueu, es pel tema maletins....