miércoles, julio 18, 2007

1.....2.....3....4...5.............i........15!!!!!!!!!!!!

Hola a tothom,

Ja se que he deixat una mica oblidat el blog, però i que.......si algú té algun problema que m’ho digui que ho arreglarem a la meva manera.....Un cop ja he fet el fanfarró ( gran paraula) passarem a lo que toca....i lo que toca, no és res més que Les Santes . La festa major de Mataró. D’aquesta festa en podria explicar moltes coses, però segurament hem portaria a la meva separació, i la molts de vosaltres. Tot i que jo sempre he sentit a dir, allò de que per les Santes tot s’hi val. Aquesta frase només té una excepció , la parella. Però en realitat, la frase és certa. Ningú et tindrà en compte que estiguis trellant a la Plaça Sanata Anna, ni si els teus pares.........més ben dit ......els pares d’en Francesc i de l’Andreu (sempre eren ells) ens veiessin borratxos. Recordo un cop (això hem costarà una amistat) que jo i uns altres (no sóc tant cabró i no us delataré) que ens varem trobar als pares d’en Fran i aquest anava molt torrat i va anar al lavabo. Enlloc de fer-nos els boixos quan ens varen preguntar per ell.....nosaltres que també anàvem una mica fins, els hi varem dir on era , i que ja els acompanyàvem. En fi, que sóc culpable de que els seus pares presenciessin les iniciacions en l’alcoholisme del seu fill. Sé que ara m’espera un bronca, però no sabeu el que vaig riure aquell dia.

Francesc, com diu un vell proverbi xinès; “Amb la primera copa l’home beu el vi; amb la segona el vi beu el vi, i amb la tercera, el vi beu l’home.

Però en realitat les Santes som això, uns dies on tot si val, i si no que li diguin al Mago Andreu. Un home que s’ha fet un nom a Mataró gracies (o depèn com es miri...malaurat) a les Santes.

Tothom el recorda banyant-se a la font del negritu amb la policia alvontant seu, o perdent les claus i trobant-les 2 o 3 cops en una nit......un mite, que en com els bons mites torna al lloc on va triomfar, per reviure aquelles nits de gloria. ( Vilas, amb aquesta retòrica vull dir que l’Andreu ha tornat).

Jo aquest any segurament, veure més gegants que borratxos, però segur que algunes nits sortiré. Anar a sopar, beure amb abundancia i parlar molt. Per que les santes també son això......parlar molt. És el lloc on et trobes la gent que no veus durant l’any.......de fet....un altre frase que he sentit sempre és la de; “Ens veiem de Santes en Santes.”

En fi, paro que m’emociono i hem poso a plorar. Us deixo amb un vídeo de un dels millors moments de les Santes.


Us estimo
GLORIA A LES SANTES!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios: