martes, septiembre 18, 2007

Publicitat enganyosa????

Hola a tothom,

Seguint amb el tema de l’altre dia. Allò de que quan llegeixo o sento algo, de vegades el cervell hem traïciona i hem fa riure.

Doncs resulta que l’altre dia, hem va passar això. Jo anava tranquil·lament amb el cotxe i vaig sentir un anunci per la radio. En si l’anunci no té res però un cop el relaciones té la seva gràcia. Almenys per mi.

De fet, crec que els publicistes poden fer a a seva feina el que els hi surt dels collons, que mentres tingui un guió estrambòtic i no s’allunyi moltíssim de la realitat, vas que tiras. Poques vegades en un anunci es diu la veritat sobre el producte que es pretén vendre. Això s’anomena Marketing EspaÑol. Que consisteix en inflar el producte, ja que saben, que després el client potencial el divideix er dos o més, quedant el producte en la seva expectativa real. Per que ho entengueu, és com preguntar a un tio quantes ties s’ha follat. Has de seguir la regla del 3. Si diu 6, en realitat, son 3, i si diu 3 és una o ninguna.
Però la publicitat de vegades ens sorprèn i surt algun publicista que explica la realitat del producte, publicistes que han fet un bon estudi de mercat hi ha sabut trobar....., que dic trobar, localitzar i descriure amb tota perfecció al seu client. Un 10.

I si no mireu l’anunci. Jo només recordo 2 amics que tinguin un Audi A3, i ........................vaja, que el publicista l’ha clavat.

I si no mireu





Hem parteixo, és que hem parteixo!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

dises bien nombre de mi...

pintatrinka