jueves, septiembre 27, 2007

Sopar MilkCafé

Hola a tothom,

Com varem parlar l’altre dia, es dona per convocat el proper sopar del MilkCafè .En aquest sopar queden convocat tots els jugadors, ex-jugadors i seguidors del ja mític equip.
Per descomptat també hi queden convocats els lesionats de l’equip, que cada dia en son més, i que curiosament no son els més grans de l’equip sino tot el contrari.
De fet, avui he llegit la noticia de que el Iker Casillas (aquell fill de puta que juga al equip de la capital del país veí) ha assegurat les seves mans per 7 milions de euros. Al llegir la noticia lògicament m’ha vingut el cap que costaria assegurar algun de vosaltres i..................el anunci seria aquest.

Assegurar la teva casa 200 Euros, assegurar el teu cotxe 600 euros, assegurar les teves cames.........no té preu. Tot això amb la imatge d’en Francesc i en Coll en primer pla. ( Un dia ho faré)

En motiu del sopar, ja existeixen dos cartells commemoratius d’aquest. Un d’ells el oficial i l’altre el alternatiu. O, el que podeu ensenyar a la dona , i el que no. En fí , aquí els teniu.

P.D.: El oficial és el que surt l’anillo durex.






No hay comentarios: