jueves, octubre 25, 2007

Xurriguera de Salsellas






Hola a tothom,

Aquesta actualització del blog, es deu a la recent sortida amb la colla, una colla que com s’ha demostrat esta molt avinguda i tal.....però que no aguantaria ni una setmana al gran hermano.
I no és perquè siguem mala gent, ni hagi conflictes previs entre nosaltres, no. Simplement és que cadascú aporta alguna cosa al grup, que pot treure de polleguera algú altre, voluntària o involuntàriament.

El gran creador de conflictes, ja sabem qui és, i evident, ho fa de forma voluntària. A qui se li acut treure el tema seleccions, en un entorn evidentment barcelonista i catalanista?? Doncs a un follonero.

En fi, que el cap de setmana va estar molt bé, amb tertúlies espectaculars, on tothom va poder veure qui era racista i qui era molt racista. Qui és postulava a favor del que tenia més gent a favor i qui sempre esta en contra, sigui el que sigui.

A part d’això, varem passejar per la muntanya, alguns van caçar bolets i d’altres gnomos. Alguns es tocaven els collons i d’altres anaven a comprar queviures pel resta de ganduls.

Varem veure xaiets, cabretes, garrins, oques i cisnes, mentre altres feien esvorancs a la casa, bueno a la casa.....dins la casa.

I fins i tot alguns varem aprendre a tirar vaques al terra amb la mínima força i a fer veure 12 on n’hi ha 13, i a estafar hisenda amb la cosina d’en Joan Puigcercós.

Per mi, va ser un dels millors caps de setmana que hem passat junts, i per suposat ja tinc ganes de repetir un dia d’aquests.

I Aquí us deixo unes fotos que evidencien lo bé que ens ho varem passar.


Un petó.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

boníssima la foto caricaturitzada.
Suposo que jo soc el racista i en Joanet el molt racista no?

Pintatrinka

Anónimo dijo...

Suposo que lo dels gnomos no anava per mí, oi??

Anónimo dijo...

¿Qué ha preparado el chef, hoooooy?

pintatrinka