lunes, diciembre 03, 2007

Ball de Nadal


Hola a tothom,

Aquest bloc comença a estar una mica descuidat. La veritat, és que cada vegada tinc menys temps......bueno, el temps és el mateix, però l’aprofito de manera diferent.
I ara us deveu estar preguntant.....”ostres!! i com aprofita el temps en Sergi??...que fort!!!...a lo millor està fent alguna cosa súper important, i jo aquí sense saber-ho ....estic molt intrigat!“ ....bueno segur que tant us en fot, però jo ho explico i ja està.
....bé, no té gaire secret. Sóc pare-treballador. Algú sap per què no rebem cap subvenció al igual que les mares treballadores?
Després es queixen de la discriminació sexual, però si son ells els que ens obliguen a ser masclistes!!
De fet, l’altre dia vaig tenir aquesta discussió. Després de un dia, que si ....Sergi fes això....Sergi fes allò....no se’m acut res millor que dir, eppp que a mi, ningú hem paga per fer la feina de la casa... (com volguen dir...) La resta de la discussió no cal que l’expliqui oi?

A lo que anàvem. Un dels motius pels que no actualitzo el bloc, a apart de tot lo explicat, és que jo i 3 més, també coneguts com el Comando Planamar, hem estat uns dies cran i executant (mai millor dit) una coreografia amb el vestuari adient, per tal de desitjar-vos unes bones festes a tots.
Aquí teniu el link on està allotjat el ja famós vídeo.

http://www.elfyourself.com/?id=1117212306

I per anar fent boca unes imatges del que us trobareu. Ahh poseu, els altaveus i tingueu paciència mentrestant es carrega.



Un petó.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Em mola per dues coses;
Per fi veiem en Lladó riure !! i em mola la cara d'en Francesc.

Hauriem de canviar el nom de l'equip i passar de ser el Milk Cafè a el Briatore's team.

pintatrinka