martes, diciembre 11, 2007

Publicitat

Hola a tothom,

El tema d’avui és el típic, que no caldria cap comentari. Amb la imatge és suficient. Però posats a fer ja ho explico.

Durant aquest llarg pont, he estat voltant pel món. Nova York, Londres i finalment Paris. Com que hem sobrava temps, al tornar vaig veure que estàvem a punt de passar per Blanes, i hem vaig dir, saps què....anirem a veure en Vilas. Total que m’aixeco del seient i li dic a la hostessa “ I’,m Sorry but I’m very crazy...very very crazy and...” bueno us ho explico en català que si no la majoria us perdeu. Li dic; “ Escolti, que hauria de baixar aquí jo. Pot fer el favor de obrir-me la porta i deixar-me un paracaigudes?” Ella si va negar per lo que hem va veure obligar a dir-li que si no hem feia cas, faria un Melendi que t’hi cagues...(com vulguen dir..). La tia o no hem va entendre o no hem va fotre cas, i hem va instar a parlar amb el comendant. Tot això amb anglès clar. El pilot com us podeu imaginar, era un puto xulo, però li vaig baixar els fums. Després de explicar-me nosequé sobre seguretat i bla-bla –bla....hem va deixar parlar a mi.
La veritat és que no va costar gaire convenç-se’l. Li vaig dir; “ Menos lobos, que tengo un amigo que fabrica calzoncillos” (ho dic en castellà, perquè aquí vaig fer servir un anglès més americà) Total, que el tio acollonit hem va cedir el seu paracaigudes (perquè ells sota el seient tenen paracaigudes i no flotador) i hem vaig tirar sobre Blanes.
No fa falta que digui, que tot va anar bé, gràcies a la meva experiència com a paracaigudista, que un dia explicaré.
Quan vaig arribar al hospital, hem va atendre una noia. Li vaig dir ; “ Hola, buenos días, puede avisar al doctor Vilas? De parte de una amigo”. (aquí parlava en castellà- castellà).
Aquí vaig començar a veure coses rares. La infermera mirant-me en cara picarona hem diu; “Ahh tu eres otro amigo del doctor....ya ENTIENDO” (mentre hem aclucava el ullet). “ El doctor no esta, pero si quieres te puedo presentar a un amigo suyo”.
Jo aquí ja fotia una cara que la boca hem queia al terra. Al veure la meva estupefacció, la noia hem va dir que a lo millor hem confonia de Doctor, i hem va instar a agafar una propaganda d’aquestes de hospital en la que sortien tres paios. Quan vaig veure les fotos ja no només tenia la boca a terra sinó que els collons també hi eren.

Aquí teniu la propaganda




7 comentarios:

Anónimo dijo...

la cara de vici d'el Dr. em posa !!
si nena si !!!

by pintatrinka

Anónimo dijo...

P.D: Sergi, estàs malalt!!!

by pintatrinka

Anónimo dijo...

collooooonnnnnnnnns .....

wasup dijo...

Ferran.......almenys surts guapo. Picarona!!!

Anónimo dijo...

PROU PROU PROU PROU !!!!

pintatrinka

Anónimo dijo...

Brutal, les cares estan logradíssimes. El que no acabo d'entendre és tota la parrafada d'abans per treure una foto d'un tema totalment diferent, però, venint de'n Pru, mai se sap...

Anónimo dijo...

he dit... PROU PROU PROU PROU !!!!