lunes, febrero 25, 2008

La despedida

Hola a tothom,

Benvolguts amics i companys. És un honor per a mi recordar, que ben aviat (pot ser demà mateix) hi ha una despedida de solter. Això pot comportar un casament i no al revés. Dic això perquè depèn de la despedida el que pot comportar, és una separació.

Amb això no vull amenaçar a ningú ehh, que som un bon grapat de gent que volem que la despedida acabi amb casament, ja que últimament pot esdevenir un espectacle de l’alçada d’un CAMPANAR (com vulguen dir.....) Amb això, que consti que no estic volguen avançar res ehh ni amenacant a ningú, to i que.....jo no estaria del tot tranquil.!!

Sóc una persona venjativa, no ho puc evitar. He estat uns anys guardant-me la mala llet i la ira pel que hem vareu fer a la meva despedida. Perquè sé perfectament qui va ser el propulsor i d’instigador de tot el que va passar.
De qui va ser la idea de que ens bavéssim 24 cerveses 2 ampolles de whisky 2 de vodka amb una sola nit, i que després........(bueno aquest tros me’l salto ja que en Joanet deixa mirar això a la Maru) i finalment anéssim a dormir a les 7.
Que a les 9 hem despertessin de mala manera, esmorzéssim una merda (tot el pressupost s’havia gastat amb beguda) i que un cop vestit, m’obliguessin a posar una mocador als ulls per tal de putejarme (no hi trobo cap altre explicació) i portar-me durant gairebé una hora amb els ulls tapats per carreteres de corbes fins a un aeroport de avionetes, on me’n esperava una per llençar-me amb paracaigudes.

La ment venjativa que va organitzar això no és altre que el que ara es casa. Bé, el que li fem la despedida, perquè no se si al final estarà en condicions de casar-se.
Aquest és en MARC LLADÓ. Un cabró que ara provarà la seva pròpia medicina.

I per demostrar el que hem varen obligar a fer, aquí teniu el vídeo de la culminació.
El àudio en el moment que salto és altament recomanable.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

on vas amb la samarreta d'en saviola!

Marc el despedit

Anónimo dijo...

Bé, al menys tornem a treure el tema de l'avió per la propera despedida...
Tiembla Lladó.

Anónimo dijo...

Ya están aquiiiiiiiii.......

ptk