viernes, mayo 09, 2008

Demà serà un gran día!!


Ha arribat el moment!!! El nostre amic i company pichabrava finalment es casa. Queden enrere aquells temps que anava de flor en flor , en plan castigador. De fet era conegut per la seva facilitat amb les dones ( i no crec que sigui el lloc per explicar la seva habilitat més destacada).
Total, que aquell que era conegut com el Nabucodonosor català, ha decidit posar fi al seu regnat entre les verges catalanes i donarà el pas definitiu ( o no ), cap una vida més tranquila sexualment (això no t’ho han explicat no?), i més ...........no seré jo el que t’expliqui les contres de estar casat, no sigui cas que demà no et presentis. Per tant només et diré els Pros. Per començar tindràs el mando de la tele (sempre i quant tinguis dos teles) tindràs llibertat per sortir amb els amics (sempre i quant facis penitencia tota la setmana) podràs gastar els teus estalvis (sempre i quant sigui per regalar-li algo) i mooooltes mes coses que ja aniràs descobrint en el fascinat món de la parella.

I com que ja casi no hi ha temps de que s’escampin les fotos per la red i les acabi veient la Cristina. Aquí us deixo unes fotos dels anys boixos d’en Tripode Lladó.

No hay comentarios: