jueves, septiembre 07, 2006

la primera despedida.......la autèntica

Hola companys,

Suposo que molt de vosaltres recordareu la primera comiat de solter, el primer pas cap a la vida en matrimoni o en parella de molts de nosaltres.

La despedida ens va portar molta feina, bé, en realitat no, però que varem passar-nos dies parlant de que fer o deixar de fer i de enviar-nos mails absurds amb idees absurdes si. I total per anar a una casa a toma pel cul, a beure com animals, com animals de costum que s’ha demostrat que som en els següents comiats.

Alguns però varen beure més que d’altres. Suposo que no cal recordar el nom del personatge que es va fotre 5 o 6 cerveses calentes i un quant xupitos de whisky abans de les 21.00h.

D’aquella despedida ja han passat molt anys i els records son borrosos i més si els barreges amb licor. Però les fotos son un gran mitjà per recordar. Us recordareu de les nenes...si, si les nenes. Ja se que alguns de vosaltres vareu beure massa per recordar això però les fotos son objectives.


Què us sembla, deprés algú dirà que es va aborrir en aquella festa. Algú fins i tot ho possarà en dubte però les fotos estan aquí i si no que els hi diguin a aquests dos, que sel's va quedar aquesta cara davant el pà amb tomaquet que ens varem trobar.

Bé............fins ara.

No hay comentarios: