viernes, diciembre 22, 2006

Aquest any si!!!!!!!!!!!!!!!!

Hola a tothom,

Com ja sabeu aquest any els que juguem al Milk-Cafè, hem aconseguit una fita històrica. No hem acabat últims la primera volta, si no que hem acabat cinquens, tot i perdre alguns partits tontos al principi.


Doncs bé, resulta que ha començat la segona volta i ens hem situat com a co-liders empatats amb el tot poderós Barca.

Vale, alguns direu que el primer partit el varem guanyar sense jugar i el segon ( que fins i tot en Venteo va marcar) el varem guanyar perquè ells no eren gent. Però jo això ho interpreto ( si ara també sóc interpretador o interpretista o com es digui) com una senyal de respecte.

Vull recordar que no fa gaire temps, el nostre equip era “ una perita en dulce” per a qualsevol altre equip de la Laru, fins el punt que contra nosaltres pujaven tots els integrants dels equips per el sol fet, que sabien que contra nosaltres disfrutaven ( ho dic així per no dir que ens apallissaven).


Doncs això esta canviant, si més no ja no som aquell equip que tothom es volia trobar, un equip que servia per el picichi del equip sumar el gols per guanyar el premi i el porter guanyar el Zamora. No senyors, això ja no és així, els equips ens tenen por, estan cagats, i el Barca ja es pot anar calçant per que, com diuen els comentaristes esportius, el calendari ens és favorable. Almenys fins el partit del Barca .


Bé potser m’estic equivocant però millor que m’equivoqui jo que no pas en Vilas. Per què com diu en Woody Allen ; “ Cuando un médico se equivoca, lo mejor es echarle tierra al asunto.”

I per finalitzar us adjunto la classificació perquè la podeu ensenyar a cas, enmarcar-le o fer-la servir de paper de water.



Bon Nadal a tothom

No hay comentarios: